Elago är ett nytt märke för mig och jag fastnade för två av deras produkten, där jag nu ska recensera R1.

Elago R1 Intelli Case är ett skyddsfodral till din Apple TV fjärrkontroll och det är faktiskt ingen dum idé att köpa.

Jag köpte Elago R1 för att dels skydda fjärrkontrollen som är den som används mest i detta hushåll, men även för att jag tycker att fjärren är för lätt och glider gärna ur handen. Då vår Apple TV är den som ger oss TV i hemmet, används den av alla. Har sett de som tappat sina fjärrkontroller och spräckt glaset på dem. Det vill vi undvika ska hända i vårt hem och då behövs det någon form av skydd.

Med Elago R1 ligger fjärrkontrollen perfekt i handen, glider inte av magen (som har en aningen rundad form) och är enklare att plocka upp från bordet. Det sitter även små magneter i varje ände som fungerar som tyngder. Om fjärrkontrollen har en förmåga att försvinna, kan man fästa den högt på ett kylskåp och så kommer inte barnen åt den.

Elago R1 är tillverkat i silikon och finns i olika färger. Jag köpte min hos iPhonebutiken.se och de hade endast svart, vilket passar mig bäst. Priset är 259 Kr, vilket jag kan tycka är aningen dyrt för ett skydd till fjärrkontrollen, men billigare än att köpa en ny fjärrkontroll. Det medföljer även en handledsrem om man använder fjärrkontrollen för spel och vill undvika att kasta fjärrkontrollen in i TV:n och även här är det billigare att köpa Elago R1än en ny TV.

Passar:  Apple TV Remote för Apple TV (4:e gen)
Färg:  Svart
Material:  Silikon
Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...