Fortfarande saknar de flesta bankerna stöd för Apple Pay och min bank har ingen information om när det kommer…

Nu står jag mitt i ett bankbyte och valde därför att lägga in mitt First Card som betalkort för mitt Apple ID. Döm av min förvåning när det poppade upp information om att jag kunde lägga till mitt kort för Apple Pay. Det är inte alls länge sen jag testade att göra det och då saknade man stöd. 

First Card är ett Mastercard som är knutet till Nordea och båda dessa ska ha stöd för Apple Pay, men First Card hade senast ingen information om när det skulle fungera med Apple Pay. När jag aktiverade det idag, fick jag antingen aktivera Apple Pay via Nordeas app eller ringa First Card. Då jag inte är kund hos Nordea fick det bli ett samtal och identifiera mig via BankID.

Passade då på att fråga när de fick stöd för Apple Pay och då insåg jag att det skett någon vecka efter att jag senast testade *snopet*.

Läs mer om First Card och Apple Pay – www.nordea.se/foretag/produkter/foretagskort/apple-pay-for-foretag.html

Läs mer om hur Apple Pay fungerar – www.apple.com/se/apple-pay/

Har du ett First Card företagskort, kan du använda Apple Pay! 😀

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...