Fick min klocka för några veckor sedan och vilken skillnad mot min förra som var en gen 1 (ingen Series här inte). Snabbare, snyggare och Siri vill äntligen prata med mig.

Att ens få paketet var en historia för sig, men annars har det varit i stort sett smärtfritt. Har dock en liten sak som gnager mig och det är för att det bara hänt en gång. Men kommer det hända igen?

Tog min klocka från laddaren en morgon och såg direkt att den inte hade laddats. Kanske laddaren hamnat snett eller kanske satt sladden inte riktigt i nätadaptern? Oavsett så kastade jag med mig en laddsladd i väskan och drog till jobbet.

Satte klockan på laddning med inget hände. Inte efter några minuter, inte efter 10 min och inte ens efter 1h och paniken började ta fart. Tankarna snurrade runt i huvudet… ska jag blir av med min nya Apple Watch? Kommer det bli problem med paketet även denna gång? Kommer jag att överleva?

Allt löstes med en hård omstart av klockan och den har sedan dess tagit laddning utan problem. Men jag funderar fortfarande om problemet kommer att återkomma. Kanske… kanske inte, men jag hoppas att det inte sker igen och att eventuell bugg rättas med kommande uppdatering av watchOS.

Är det någon mer som upplevt problem med Apple Watch Series 4 inte tar laddning?

Det kan vara så att iOS 12.1 kommer efter kvällens Apple event och då kanske vi även får se en ny version av watchOS 5.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...