När watchOS 5.1 släpptes, resulterade det i att vissa användare av Apple Watch Series 4, upplevde problem med att uppdateringen brickat deras klockor och lämnade enheterna fast vid Apple-loggan.

Utöver denna buggfix, verkar watchOS 5.1.1 inte innehålla några ändringar mot watchOS 5.1.

Den här uppdateringen innehåller förbättringar och buggfixar:

  • Apple Watch Series 4 kontaktar automatiskt räddningstjänsten om du inte har rört dig under en minut efter att Apple Watch har detekterat att du verkar ha ramlat omkull. Klockan spelar nu även upp ett meddelande som informerar den som svarar att om att Apple Watch detekterat att någon har ramlat, tillsammans med dina platskoordinater där detta är möjligt.
  • Korrigerar ett problem som kunde leda till att installationen av appen Walkie-talkie inte slutfördes för vissa användare.
  • Åtgärdar ett problem som gjorde att vissa användare inte kunde skicka eller ta emot inbjudningar i Walkie-talkie.
  • Åtgärdar ett problem där en del aktivitetsutmärkelser inte visades under fliken Aktivitet för vissa användare.

Vissa funktioner kanske inte är tillgängliga i alla länder eller alla områden. Mer information finns på https://www.apple.com/watchos/feature-availability/

Mer information om säkerhetsinnehållet i denna Apple-programuppdateringar hittar du på https://support.apple.com/sv-se/HT201222.

Uppdateringen hämtas och hanteras via appen Watch på din iPhone. Var beredda på att det tar tid att hämta och installera uppdateringen. Ett tips är att inte göra det alldeles för sent på kvällen.

Apple Watch måste vara ansluten till Wi-Fi och laddad till minst 50% när du installerar uppdateringen. Starta inte om Apple Watch eller ta bort den från laddaren innan uppdateringen är klar.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...