Nu har Apple släppt watchOS 5.1.2 och nedan ser ni vad som är nytt.

Största nyheten är nog att EKG-appen blir tillgänglig, men inte i Sverige. Detta är något som var förväntat och det är synd, men det går att fixa genom att byta region på klockan till USA. Har nu testat stt byta region på både klocka och iPhone utan att appen EKG kommer fram. Det tipset fungerade inte som jag hade läst om och hoppats på.

Nyheter watchOS 5.1.2

Den här här uppdateringen innehåller nya funktioner, förbättringar och buggfixar.

 • Ny EKG-app på Apple Watch Series 4 (endast i USA och amerikanska territorier).
  • Gör det möjligt att ta ett EKG liknande ett EKG med avledning.
  • Mätningen kan indikera om din hjärtrytm visar tecken på förmaksflimmer, som är en allvarlig form av oregelbunden hjärtrytm, eller om du har sinusrytm, som innebär att ditt hjärta slår onormalt.
  • EKG-vågformen, klassificeringen och alla registrerade symptom sparas i ett PDF-dokument i appen Hälsa på iPhone så att du kan dela det med din läkare.
 • Du kan nu få meddelande om en oregelbunden hjärtrytm som kan vara förmaksflimmer identifieras (endast i USA och amerikanska territorier).
 • Få direkt tillgång till biobiljetter, kuponger och kundkort som stöds i Wallet när du håller klockan mot en kontaktlös läsare.
 • Få meddelanden och animerade gratulationer när du uppnår den högsta dagliga poängsumman i en Aktivitets-tävling.
 • Nya komplikationer på urtavlan Infograf för Mail, Kartor, Meddelanden, Hitta Vänner, Hem, News, Telefon och Fjärrkontroll.
 • Ange tillgänglighet för Walkie-talkie via Kontrollcenter.

Vissa funktioner kanske inte är tillgängliga i alla länder eller alla områden. Mer information finns på https://www.apple.com/se/watchos/feature-availability/

Mer information om säkerhetsinnehållet i denna Apple-programuppdateringar hittar du på https://support.apple.com/sv-se/HT201222.

Uppdateringen hämtas och hanteras via appen Watch på din iPhone. Var beredda på att det tar tid att hämta och installera uppdateringen. Ett tips är att inte göra det alldeles för sent på kvällen.

Apple Watch måste vara ansluten till Wi-Fi och laddad till minst 50% när du installerar uppdateringen. Starta inte om Apple Watch eller ta bort den från laddaren innan uppdateringen är klar.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...