Den eviga väntan på nya AirPods och trådlöst laddningsetuiet för AirPods fick mig till att köpa ett laddningsfodral från Baseus.

Laddningsfodralet är tillverkat i silikon som ger ett heltäckande skydd mot stötar och repor och gör det bra. Laddning sker genom att fodralet är utrustat med en Lightning-kontakt som man ansluter i botten och sen är det bara att lägga den på en Qi-laddare. Behöver du ladda dina AirPods och inte har tillgång till en Qi-laddare, är det bara att lyfta på flärpen i botten och ansluta en Lightning-kabel.

Passform

På produktsidan kan man läsa att laddningsfodralet skall ha en perfekt passform och där är vi långt ifrån överens. Den nedre delen av fodralet sluter sig fint runt etuiet till mina AirPods, men till locket är passformen urusel och tar ner betyget rejält. Glappet mellan locken är ca 1mm, men det är fullt tillräckligt för att locket inte sitter fast, utan lossnar och hänger fritt.

Så slutligen kan jag säga att det skyddar dina AirPods, de fungerar att ladda trådlöst, men passformen på locket tar bort hela tjusningen med fodralet.

Baseus trådlöst laddningsfodral för AirPods köptes från Lifestylestore.se och priset är 299 SEK, vilket det inte är värt. Hade bara locket passat lika bra som den andra delen, vore priset helt okej för vad man får. Nu blev det istället att det hamnade i lådan, men kommer förmodligen hamna i papperskorgen inom en snar framtid.

Har du köpt denna produkt och har samma problem eller sitter den som en smäck på dina AirPods? Kommentera gärna på Facebook.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...