Denna veckan är full av smyglanseringar och frågan är vad som Apple ska visa den 25 mars, för idag släpptes nya AirPods!

Nu hade jag hoppats på lite mer än trådlös laddning och Siri… jag ville se lite nyare design, sensorer som gjorde att jag kan höja/sänka volymen med ett finger och några nya färger. Det är svårt att förbättra något som nästan är perfekt från början.

Jag har nu haft mina AirPods i över 2 år, använt dem varje dag och åkt hem igen när jag glömt dem och känt mig naken när jag inte har dem tillgängliga. Det går inte att klara sig en arbetsdag utan dem! Mina AirPods är lika älskade idag som när jag fick dem en vecka efter lanseringen.Trots att det gått över 2 år och har använts dagligen, är det på senaste tiden som jag märkt att de börjar blir sämre i samtal. Batteriet klarar sig som vanligt till lunch och då har jag lyssnat på musik eller podcast, men vid telefonmöten indikerar de på dåligt batteri efter ca 25-30 min, så det är dags för nya.

En av de större nyheterna med AirPods 2 är det nya H1-chippet som ska göra att dina lurar snabbare att koppla upp och en stabilare anslutning till dina enheter. Chippet driver även Siri och fixar att du får bättre ljudkvalitet. Jag använde inte bara mina AirPods till telefonen, utan växlar beroende på vilken enhet jag använder. De fungerar ju till samtliga mina enheter som använder samma Apple-ID och det gör växlingen enkel och snabb.

AirPods 2 säljs för 2495:- och då får du med ett etui som har stöd för både trådlös laddning via Qi-standard och Lightning-kabel, vilket man visade redan förra året tillsammans med deras Airpower (trådlös laddningsplatta). Känner man att det här med trådlös laddning är lite overkill, kan man köpa dem med ett etui som laddas via Lightning-kabel i botten för 1995:-.

Tidigare pris för AirPods hos Apple låg på 1795:-, så nu har AirPods 2 fått en prisökning med 200:-.

Då jag använder mina nuvarande AirPods dagligen, både privat och i arbete, kommer det helt klart vara värt att köpa ett par nya. Har aldrig använt ett par hörlurar så länge som jag använt mina AirPods och det är nog den produkt från Apple som jag älskar mest. Det får helt enkelt bli ett par nya och sonen får ärva mina gamla. För honom är inte batteritiden för samtal lika viktigt som för mig.

Läs mer om AirPods på Apple.se -> www.apple.com/se/airpods

Denna veckan har man från Apple presenterat nya iPad Air, iPad Mini, AirPods 2 och några andra nya tillbehör. Vad kommer man att visa på måndagens event? *nagelbitare*

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...