Det blev inte helt oväntat både namn och design som ryktena lät meddela, långt innan eventet började.

iPhone-eventet är inte som förr och man inte överraskad över vad Apple släpper. Man vet redan att vi kommer få se nästa iPhone, men då fabrikerna läcker som såll, blir det inga överraskningar när det kommer till design. Vi vet att vi kommer att få en snabbare processor, bättre kamera och att de kommer kosta som en bättre begagnad bil. Lik förbannat kommer man köpa en.

Men nu behöver jag en ny iPhone, men helst hade jag nog väntat till nästa år med ett köp och då förhoppningsvis fått se en något större skillnad i designen från iPhone X.

För er som hoppades på att nya iPhone 11 skulle få USB-C får allt vänta. De har dock tagit ett steg närmre och det är att vid köp av iPhone 11 Pro skickar med en USB-C till Lightning-kabel och en mer kraftfull strömadapter på 18W.  Köper du en iPhone 11, skickar man med den vanliga Lightning till USB-kabel och strömadaptern på 5W.

Trots frånvaron av wow-faktorn på eventet, är och förblir iPhone en grym telefon. Jag kan bara inte bestämma mig ifall jag ska ha en iPhone 11 eller iPhone 11 Pro. Då jag både fotograferar och filmar mycket, lutar det så klart åt att köpa en iPhone 11 Pro, men kanske det räcker med en iPhone 11. Det är trots allt 3800 kr i mellan!

Den 13 september kl 14:00 släpps förbeställningarna av iPhone 11 och den 20 september ska den finnas tillgänglig i butik.

Priset för iPhone 11 börjar från 9195 Kr och iPhone 11 Pro kostar från 12995:-. Det är fortfarande i saftigaste laget!

Vill du läsa mer om iPhone 11 och iPhone 11 Pro, kan du göra det på -> www.apple.com/se/iphone

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...