Då var tvOS 13 släppt

On 24 september, 2019, in Appar, Apple, Apple TV, iPad, iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Apple TV har funnits ett slag på marknaden, men var mer som ett hobbyprojekt hos Apple. Det var först när Apple TV 4 släpptes som man märkte att den fick den uppmärksamhet den förtjänar.

Nu har den fått ännu mer kärlek och tvOS 13 är släppt.

Nyheter i tvOS 13

  • Ny hemskärm. Apple TV 4K är mer fängslande än någonsin, tack vare den nya hemskärmen som gör det enkelt att upptäcka nya saker. Appar kan nu spela upp videoförhandsvisningar i helskärmsformat, så att användare snabbt kan upptäcka nya tv-serier, filmer, låtar och spel.
  • Stöd för flera användare. I nya Kontrollcenter för Apple TV är det enkelt att växla mellan olika familjemedlemmar, så att var och en får tillgång till sin egen anpassade underhållning. Användarna har sina egna Nästa-listor och får tv- och filmrekommendationer utifrån sin egen smak. I nya Kontrollcenter har användarna också tillgång till viktiga Apple TV-funktioner såsom viloläge och val av ljudutgång.
  • Apple Music. Apple Music i tvOS 13 omfattas också av stödet för flera användare, så att alla i hushållet enkelt kan spela upp sina egna spellistor och rekommendationer. I nya Kontrollcenter kan användare enkelt komma åt låten som spelas just nu. Dessutom kan användarna nu följa med i sina favoritlåtar med synkade låttexter som visas på skärmen.
  • Apple Arcade. Till hösten kommer Apple Arcade till Apple TV 4K. Ett abonnemang ger sex familjemedlemmar obegränsad tillgång till över 100 nya, exklusiva spel, helt fria från reklam och extra köp, varav ett flertal har stöd för spelkontroller. Kunder kommer att kunna spela
    Apple Arcade-spel på iPhone, iPad, iPod touch, Mac och Apple TV
  • Spelkontroller till Xbox och PlayStation. tvOS 13 har nu stöd för världens bästa och mest populära spelkontroller, Xbox One S och PlayStation DualShock 4, vilket gör det ännu enklare att spela
    Apple Arcade-spel och andra suveräna spel från App Store.
  • Nya skärmsläckare. Apple utökar sitt fenomenala utbud av skärmsläckare i 4K hdr till Apple TV 4K med fängslande undervattensfilmer. Dessa filmer från havsdjup runt om i världen är tagna i samarbete med det team från BBC som låg bakom Blue Planet, och visar upp fascinerande djur och miljöer.

På support.apple.com/sv-se/HT202716 hittar ni en guide för hur ni uppdaterar er Apple TV.

Läs mer om Apple TV på -> www.apple.com/se/tv
Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...