Det är inte första gången jag recenserar BookBook för iPhone och jag verkligen älskar deras produkt.

Trots denna kärlek till ett plånboksfodral som luktar underbart av läder, blir snyggare ju mer slitet det blir och är snyggaste fodralet på marknaden, har jag slutat använda det.

Det är ett fodral som bara blir bättre med tiden och man utvecklar det. Nu kan man ta foto utan att behöva slita ut telefonen från fodralet, vilket jag fick göra när jag hade BookBook för min iPhone 4. man har skurit bort det som var i vägen för kameran och om inte det räcker, kan man bara ta bort telefonen från fodralet. Till BookBook vol 2 får man ett magnetiskt läderskal.

BookBook Vol2 för iPhone kunde varit det perfekta plånboksfodralet om det inte varit för vikten! Allt är inte fodralet och skalets fel…. då även iPhone 11 väger en hel del. Totalvikten blir för stor och jag önskar att jag hade haft en våg. Men jag har haft fodralet sen jag köpte min iPhone 11 och använt det av och till. Det är smidigt att bara ha en sak att tänka på, telefon och plånbok i ett kan tyckas bra tills att man kommer på att det egentligen bara är körkortet jag behöver ha med mig.

Allt betalas smidigt med Apple Pay och på ICA betalar jag med mitt digitala ICA-kort och verifierar med BankID. Någon gång kan jag även behöva tankkortet, men det är allt. Men BookBook är så förbannad snygg, så jag försöker övertyga mig om att vikten inte är ett problem. Det är ju inte så att den väger tresiffrigt som mig!

Det får nu 5:e eller 6:e gången som jag rensar BookBook och återgår till min minimala plånbok och ett tunt skal på telefonen och lägger ner det i sin låda.

Vill du ha ett grymt fodral till din telefon och inte tycker att vikten är ett problem, kan jag varmt rekommendera BookBook från Twelve South.

Den finns att köpa på Lifestylestore.se för 799 SEK. Använd gärna rabattkoden IPHONESAJTEN i kassas och få 10% rabatt på priset.

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...