Apple har släppt watchOS 7.0.2 till Apple Watch och den ska fixa buggen som gjorde att batteriet dränerades snabbare än vanligt.

Att batteriet dränerades snabbt var något som jag hade problem med, men löstes genom att jag tog bort parkopplingen till min telefon och sen parkopplade den igen. Jag förlorade ingen data pga detta och det löst mitt problem och även fixade problemet med GPS:en vid träning.

Nu ska denna uppdatering fixa så ni slipper göra om parkopplingen till er telefon och den ska även fixa en bugg som gjorde att vissa användare hade problem att använda EKG-funktionen på sin klocka.

Hur du uppdaterar din Apple Watch.

Uppdateringen hämtas och hanteras via appen Watch på din iPhone.

Apple Watch måste vara placerad på laddaren, laddad till minst 50% och ansluten till Wi-Fi innan du installerar uppdateringen. Starta inte om Apple Watch eller ta bort den från laddaren innan uppdateringen är klar.

Har då uppdateringen rättat till problemet med batteritiden på min Apple Watch Series 4? Jag vill säga ja, då det absolut blivit bättre efter senaste uppdateringen. Nu slipper jag stödladda klockan för att klara en hel dag, men den är inte tillbaka till den nivå jag hade innan watchOS 7.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...