Det finns ställ som du kan ha till din iPad, MacBook, iPhone eller annan bärbar enhet, men sen finns det Satechi R1 som har allt. 

Du kan ha det till alla dina enheter, justera det att passa dina behov och när du är klar, kan du fälla ihop det och lägga det i lådan eller din väska.

Jag köpte mitt ställ i mars 2020, när man började arbeta hemma mer pga pandemin och det har verkligen varit ett av mina bästa köp. Upp med jobbdatorn på stället och får samtidigt upp blicken för en bättre sittställning, sparar lite på nacken och mindre ont i axlarna. Nu är det inte bara till min fördel… Alla videomöten blir trevligare, när de jag pratar med slipper se mitt tak på kontoret eller än värre… rakt upp i min näsa. 

Satechi R1 har också varit bra när man sätter upp sin dator bredvid skärmen för att på så sätt få ”dubbla” skärmar. Efter arbetsdagen har jobbdatorn åkt bort och upp kommer iPad eller min MacBook. Satechi R1 har verkligen levererat.

Vill du inte använda stället för arbete eller på hemmakontoret, fungera det även perfekt som ställ vid sängen, i köket eller på bänken i vardagsrummet.

Lite fakta om Satechi R1

  • Det är tillverkat i aluminium där stöden är belagda med gummi för att inte repa din enhet.
  • Håller säkert laptops, surfplattor och smartphones upp till 13” och 4 Kg.
  • Lätt att vika ihop och ta med i väskan.
  • Finns färgerna Silver, Space Gray och Svart

Satechi R1 köpte jag från Lifestylestore.se för 449 SEK och använd min rabattkod IPHONESAJTEN och få den för 404,10 SEK. Rabattkoden gäller som vanligt för allt i deras butik och de skickar fraktfritt inom Sverige.

Men Satechi R1 finns även att köpa på andra platser som iPhonebutiken.se, Netonnet.se, Inet.se m.fl.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...