Telias Pressmeddelande:

Telia ger nu småföretag, klubbar, organisationer och föreningar möjligheten att snabbt och enkelt göra appar utan vare sig programmeringskunskaper eller stora investeringskostnader.

Allt eftersom smartphones och surfplattor blivit vanligare har också den tillhörande app-marknaden, med små program man laddar ner till sina mobila enheter, fullkomligen exploderat. Gartner har uppskattat att det kommer att laddas ner nästan 18 miljarder appar i år*. Det har fått även nyfikna småföretag, klubbar, organisationer och föreningar att få upp ögonen för att skaffa en egen app.

Från och med idag erbjuder därför Telia kunderna en lösning för att även via mobiltelefonen lättare kunna ha en dialog med sina kunder/medlemmar. Detta genom möjligheten att snabbt och enkelt göra egna appar via webbverktyget Telia App Studio – helt utan krav på kunskaper i programmering, stora investeringar i tid eller stora kostnader.

– Appar är i många fall ett intressant alternativ till en mobil webbsida och ett sätt att skräddarsy ditt företags, din organisations eller förenings möjligheter för mobilens format. Som ett led i vår satsning att ge företagarna effektiva kommunikationsmöjligheter och en effektiv verksamhet erbjuder vi nu dem möjligheten att snabbt och enkelt skapa sina egna appar, säger Jessica Levin, chef för företagsaffären inom Mobilitetstjänster på Telia.

Telia App Studio introduceras för  99 kronor i månaden. Det är fritt fram att utan kostnad testa och laborera med programmet – det är först när appen publiceras som Telia börjar ta betalt. Apparna fungerar på iPhone, Android, Symbian, Windows Mobile, Blackberry och Java.

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...