Recension – Koss Sporta Pro

On 5 november, 2011, in iPad, iPhone, Tillbehör, by Jonny

Letar du efter ett par nya hörlurar till din iOS-pryl så kan jag varmt rekommendera Koss Sporta Pro.

Mitt första intryck av hörlurarna var att de var plastiga, men kvalitén är mycket god och dom är mycket hållbara (belastningstest utfört av min son).

När jag kopplar in dem till min iPhone så var ljudet det som direkt överraskade mig. Ett mycket bra ljud och bra bas var det som jag direkt fastnade för och slår original hörlurarna med hästlängder. Nu har jag inte dom största kraven när det gäller ljud, men dessa lurar slår de flesta som jag har testat.

När det sen gäller passformen så tycker jag att dessa sitter perfekt på huvudet oavsett storleken på huvudet. Grabben har använt dem flitigt när han tittat på film i min iPad. Både han och jag har varit mycket nöjda över att dom väger så lite och att dom stannat kvar på huvudet.

Även om man utför mer krävande aktiviteter så stannar dom kvar på huvudet. Inte för att jag är den som är ute och springer o.s.v, men dom sitter kvar även när man staplar ved och räfsar löv. 🙂

Nu är detta helt vanliga hörlurar, men jag måste säga att jag saknar knappar för att hantera samtal, musik och volym. Vill man ha detta så finns det hörlurar som kostar lite mer, till mycket mer och som har allt detta.

Dessa hörlurar kostar endast 399:- hos iPhoneButiken och fungerar alldeles utmärkt till iPhone, iPad och iPod Touch.

Direktlänk till hörlurarna: http://www.iphonebutiken.se/koss-sporta-pro-785.html

Tekniska data:

  • Frekvensområde: 15-25 000 Hz
  • Kabel: 1,5 m rak
  • Kontakt: 3,5 och 6,4 mm
  • Vikt: 62 g
  • Känslighet: 103 dB SPL/1 mW
  • Impedans: 60 ohm
  • Distorsion: <0,2 %
Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...