Navigon Europe – Nu på rea!

On 17 november, 2011, in Appar, Dagens Tips, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Navigon har nu uppdaterat sina appar till version 2.0 och firar detta med att sänka priset med 280:- under en begränsad tid och du betalar nu endast 569:-.

Tidigare var Navigon Europe på över 1 GB och tog en bra stund att uppdatera, men nu är den bara på 45,2 MB och du laddar ner de kartor som du behöver.

Det är sällan som man verkligen behöver alla de kartor som medföljer och på detta sättet sparar man en massa lagringsutrymme på sin iOS-enhet.

Är det så att du funderat på att skaffa en GPS eller byta ut din befintliga? Då kan det vara dags att snegla på Navigon för iPhone/iPad som man nu kan få för en skälig summa.

OBS! Efter att du laddat ner appen så behöver du ladda ner kartorna. Detta kräver en internetuppkoppling via antingen 3G eller WiFi, men tänk på att det kan medföra en ökad kostnad  om man hämtar kartor via 3G.

Har själv skrotat min GPS som jag hade innan och kör nu helt med min iPhone och Navigon Europe vid navigering. Är mycket nöjd med appen, men kan väl önska mer av högtalaren i telefonen. Kan bli aningen låg volym på röstguidningen, men detta har jag löst genom att koppla in en ljudkabel till bilens ljudanläggning.

Navigon Europe fungerar till iPhone och iPad, vilket ni kan läsa mer om i App Store.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...