TV4 Play för iPad

On 22 november, 2011, in Appar, iPad, Nyheter, by Jonny

TV4 Play har nu kommit till iPad, men jag är inte imponerad!

TV4 Play har nu funnits i några dagar till iPad och jag ska väl inte säga att jag testat appen särskilt mycket, men redan nu vågar jag säga att jag förväntat mig mer.

Efter att ha använt BBC iPlayer ett slag, så är jag riktigt imponerad av deras innehåll, bildkvalité och vad man får för de 65:- i månaden som full version kostar. Här hade jag hoppats att våra svenska kanaler skulle lära sig en del och ta efter. TV4 gör ett tappert försök, men de når inte hela vägen fram.

Tyvärr så faller dom på priset och avsaknaden av AirPlay (måste ha premium för att få AirPlay). Visst får du tillgång till en massa via deras webbsida och priset blir billigare om du köper Premium för ett helt år, men jag tycker hela upplägget med bidningstid är fel…men det är ju min åsikt som kanske inte delas av alla. 🙂

Några fler saker som talar emot finns att läsa i App Store:

  1. I första versionen kan vi tyvärr inte erbjuda textning på våra program.
  2. På grund av rättighetsskäl finns inte alla våra program tillgängliga i din iPad, men vi strävar efter att ha så mycket innehåll vi kan på alla våra plattformar.

Nu är ju detta något som kan tänkas komma framöver, men något som jag vill ska fungera innan jag köper deras Premium version.

Nu till det positiva! 🙂
Är man inte av behov av allt innehåll och funktionen AirPlay…då har man tillgång till många bra program, senaste nyheterna och bildkvalitén är riktigt bra.

TV4 Play är gratis att hämta i App Store!

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...