Nu har Apple släppt iTunes Match till 19 nya länder, men i Sverige får vi fortsätta vänta.

De länder som nu har tillgång till iTunes Match är Argentina, Bolivia, Chile, Colombia, Costa Rica, Dominikanska Republiken, Ecuador, El Salvador, Estland, Guatemala, Honduras, Lettland, Litauen, Nederländerna, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru och Venezuela.

Det hade ju varit trevligt om även Sverige hade funnits med på listan, men istället får vi snällt sitta ner och vänta på vår tur! 🙁

Vill man läsa mer om iTunes Match så kan man göra det på Apples hemsida eller på MacWorld, som gjort en bra sammanfattning om hur tjänsten fungerar.

Tagged with:  

2 Responses to iTunes Match till 19 nya länder, men Sverige få vänta.

 1. Hanna skriver:

  Hej! Vet du om och när iPad 3 kommer? Har hört mars men du kanske har säkrare besked?

  • Jonny skriver:

   Hej! Den frågan är omöjlig att besvara, då Apple aldrig släpper någon information innan sina presentationer. Följer man sitt vanliga mönster så lär vi nog se en ny iPad under mars/april, men det kanske inte blir någon ny design, kanske blir en iPad 2S! 🙂

   Just nu är det bara en massa rykten på nätet och ingen som vet med säkerhet. Det var ju likadant inför släppet av iPhone 4S, där alla rykten sa att det skulle bli en ny design och gud vet allt. Som vanligt var Apple tysta och sa inget. Sen kom iPhone 4S med samma design som tidigare, men med helt nytt innehåll. Trots stor besvikelse så blev den succé.

   Är du sugen på en ny iPad…ta då alla rykten med en nypa salt och invänta deras Keynote. Man vet aldrig med Apple! 😉

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...