Recension – Speck Fitted Case

On 22 januari, 2012, in iPhone, Tillbehör, by Jonny

Speck Fitted Case är ett två delat skydd till din iPhone 4/4S som ger din iPhone skydd, samtidigt som det är snyggt och skönt att hålla i.

Skyddet är tvådelad hårt skal täckt med matt, mjuk beläggning, som effektivt förhindrar att din iPhone får fula repor eller märken. Baksidan täcks av samma mattsvarta plast, men döljs av tyg som finns att få i flera olika mönster.

Om man bortser från att skalen är snygga så måste jag säga att det gör din iPhone skön att hålla i. Många av de skal som finns på marknaden, följer iPhonens kantiga design och håller bra passform, snygga att titta på. Tyvärr missar många att de även ska vara sköna att hålla i, men det har man inte missat när man designade Speck Fitted Case! 🙂

Ramen är någon millimeter högre på framsidan och detta gör att även displayen får lite skydd. Det är inte alla som vill ha någon skyddsfilm på sin telefon och detta gör då att man får lite extra skydd när man lägger ner telefonen med displayen nedåt. Förhoppningsvis ger kanten även lite extra skydd om olyckan skulle vara framme och din iPhone trillar i backen.

Positivt

  • Kvalitén
  • Design
  • Pris

Negativt

  • Finns inga!

Speck Fitted Case ligger på 269:- hos iPhoneButiken, där ni hittar detta och många andra iPhone 4/4S-skal!

Tack iPhoneButiken för bidraget!

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...