Har du ett företagsabonnemang från Telenor och tjänsten Överflyttning? Då har du säkert upptäckt att den tjänsten inte fungerar så bra på iPhone!

Tjänsten Överfluttning hos Telenor gör att du kan transferera ett samtal till en annat nummer och detta är något som man gör ofta i en företagsväxel. På en ”vanlig” telefon så parkerar man det pågående samtalet och ringer upp den de vill prata med. Därefter trycker man in 4:an och grön lur.

Detta är alltså något som inte fungerar på en iPhone, utan här är man tvungen att skapa en kontakt med telefonnummer 4 och det inte enkelt att hantera. Nu har alltså Telenor släppt en app som fixar detta!

Beskrivning från App Store:

Telenor Koppla Samtal hjälper dig att enkelt koppla över pågående samtal till en kollega eller annan person. Du håller en hög service nivå när den som ringer, inte behöver ringa ett nytt samtal för att nå rätt person.

När du svarat på ett samtal och vill koppla det vidare, öppnar du applikationen Koppla Samtal. Där väljer du vem du vill koppla samtalet till via telefonens kontaktlista, dina senast kopplade samtal eller genom att slå in ett nummer via knappsatsen. Du kan välja att koppla samtalet innan svar eller när personen har svarat. Om den uppringda personen inte kan svara kan du återgå till det första samtalet som är parkerat.

Appen är gratis, men kräver att du har tjänsten ”Överflyttning” eller ”Tjänstepaket samtalshantering”. Kontakta Telenor Kundservice vid eventuella frågor kring dessa tjänster! Ni når deras Kundservice på 020-222 222.

Hämtar appen gör du som vanligt via App Store.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...