Inte helt oväntat så har Apple plockat bort appen Bluetooth OnOff från App Store och utan att ge någon förklaring.

Appen gjorde så att man slapp gå via inställningar för att hantera Bluetooth av/på, utan detta kunde man göra direkt i appen, men man kunde även ställa in den så att det räckte med att öppna appen för att den automatiskt skulle sköta detta.

Som  tur är så hann jag köpa appen innan Apple valde att ta bort den från App Store och det är jag riktigt glad över. Bluetooth är någon som jag använder ofta och det är skönt att slippa gå långa vägen via Inställningar på min iPhone.

Varför valde Apple att plocka bort appen från App Store beror förmodligen på att utvecklarna använt icke godkända API:er. Dom har helt enkelt inte följt Apples riktlinjer!

Tycker personligen att antingen får Apple själva släppa en funktion som gör att man enklare kan hantera sina trådlösa anslutningar eller får man tillåta denna typen av appar. Tror inte jag är ensam om att sakna dessa funktioner…men vi får väl se vad iOS 6 har att erbjuda! 🙂

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...