Äntligen har det börja dyka upp lite rykten om nästa generation iPhone eller iPhone 5 som den fortfarande kallas.

Det finns sedan en tid tillbaka rykten om att iPhone kommer att få en större skärm och tittar man på dessa bilder så är det lätt att se detta, men det förutsätter att delarna är äkta.

Nu är det en kinesisk tillverkare som delarna kommer ifrån och vissa hävdar att dessa ska vara till nästa generations iPhone. 

På bilderna ser man att det inte bara skärmen som är ändrad, utan det finns även en plats för en mindre dockningskontakt. Kommer verkligen Apple att byta ut sin nuvarande kontakt för en mindre? Kanske, men jag hoppas inte det…blir dyrt att köpa massa nya tillbehör och det är jag inte så sugen på!

Ett annat rykte är att vi förmodligen kommer att kunna välja bland fler färger! Idag har vi bara svart och vitt att välja på och det skulle vara trevligt med några fler alternativ! 🙂 Tittar man på bilderna så verkar det som om borstad aluminium kommer att finnas, vilket jag absolut skulle vilja se på nästa iPhone.

Om nu dessa bilder på äkta Apple delar…så betyder inte det att dom kommer att gå i produktion. I september är det förhoppningsvis dags att presentera nästa iPhone och vi får veta vad Apple tänkt att ge oss för underbar skapelse! Fram till dess så får vi nöja oss med alla dessa rykten! 🙂

[Via 9to5Mac och iMore]

[Bilderna är lånade och stämplade med källan]

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...