Launch Center Pro är en app som har stor chans att bli en favorit på min iPhone, eftersom den verkligen gör livet enklare.

Vill man komma åt alla (eller nästan alla) favoritappar snabbte eller skickar många sms, mail eller ringer samtal till en grupp människor, så ska man ta en titt på denna app.

Det enklaste sättet att förklara Launch Center Pro är att det är ett kortnummer för apps. Från startskärmen kan du starta app-specifika åtgärder som att skicka sms till en enda person, öppna upp kameran i Instagram, skriva en anteckning, eller söka på Google. Det finns massor av saker som man kan göra i appen och i första klippet nedan så år du en förhandstitt på vad Launch Center Pro kan göra.

Tycker du att det såg intressant ut? Då kan du fortsätt med att titta på nästa klipp från AppAdvice Daily, som går in mer på vad man kan göra med appen och hur man gör det! 🙂

Launch Center Pro tar en stund att komma underfund med, men du kommer inte klara dig utan den när du väl gjort det. Fick lägga en liten stund på att pilla runt och sen var det inga problem att lägga upp allt som jag vill ha det.

När du har lagt upp en del av funktionerna som du vill ha dem, så kommer du snabbt märka att du spar tid och att den gör din vardag enklare. Den har en given plats i dock menyn.

För att se en fullständig lista över vilka appar som fungerar tillsammans med Launch Center Pro, behöver ni bara Klicka Här! Nu hoppas jag bara på att den får stöd för fler appar och sen är jag supernöjd! 🙂

Launch Center Pro kostar 38:- i App Store och är endast anpassad för iPhone.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...