BookBook iPhone Black

Nu har Twelve South släppt en svart modell av populära BookBook för iPhone!

Har själv en BookBook, men den tog min sambo och lade beslag på. Hann använda den några dagar innan hon tog den och jag lär tyvärr aldrig få se min iPhone i den igen. Får väl köpa den svarta modellen till mig själv! 🙂

BookBook för iPhone är en plånbok och ett iPhonefodral i ett fickformat och ser ut som en vintage-bok. Öppna denna vackert designade läderbok och du kommer att se en plånbok på vänster sida och en plats för din iPhone 4/4S till höger.

BookBook för iPhone finns att köpa hos iPhoneButiken.se för 629 Kr.

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...