AppGratis – Sverige lansering

On 9 augusti, 2012, in Appar, Dagens Tips, iPhone, Nyheter, by Jonny
AppGratis har kommit till Sverige och erbjuder daglig tillgång till gratis nedladdning av appar som normalt kostar pengar.

Idag kom det ett mail med ett pressmeddelande om denna service som är helt gratis.

Har själv appar där utvecklare kan erbjuda sina appar gratis under ett dygn och där hittar jag ofta appar som man kanske missat annars.

Vad är AppGratis?

En 100% gratis app-service för iPhone och iPad där användarna får daglig tillgång till exklusiva erbjudanden där en betald app kan ladda ner gratis i Appel App Store. Det har linknats med en sorts Groupon för appar.

Hur fungerar det?

Vi är i konstat kontakt med app-utvecklare från hela världen för att förhandla app erbjudanden. Utvecklare går med på att erbjuda sina appar gratis 24 timmar och användarna blir informerade om detta via AppGratis. Vi försöker hitta de bästa okända apparna i App Store. Detta gör att vi ger små app- utvecklare en möjlighet att blir upptäckat och våra användarna får tillgång till de bästa apparna i App Store helt gratis! Med Över 3 miljoner användare över hela världen skulle jag säga att det fungerar väldigt bra!

Vänta.. hur tjänar app-utvecklare på detta?

Utvecklare får de fantastiska förmånerna en lojal användar bas ger, bra omdömmen, fantastiska App Store toplist ranking (vilket ger otrolig exponering) och ovärdelig word-of-mouth publicitet med mera.

Frågor och funderingar?

Tveka inte hör av er till mig via mail till andrea@imediapp.com.

Ni kan läsa mer och hämta appen direkt i App Store och självklart är den gratis! 🙂

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...