En Verizon källa har avslöjat att Apple kommer att lansera den nya iPhone på fredagen den 21 september, rapporterar TechCrunch.

En betrodd källa från från den amerikanska operatören Verizon, ska ha bekräftat för TechCrunch att man förbjudit personalen att ta ledigt mellan den 21 september till den 30 september. Detta skulle då innebära att nästa version av iPhone skulle lanseras den 21 september.

Nu tror jag ganska mycket på de rykten som säger att Apple kommer hålla sitt nästa event den 12 september, men det behöver ju inte betyda att den lanseras den 21 september! Att Verizon förbjuder sin personal att ta ledigt under denna perioden är väl ett sätt att gardera sig. Tror förvisso att man är rätt ute på Verizon, men varför skulle de som enda operatör fått förhandsinformation från Apple?

Visst kan de ha meddelat fler operatörer, men då borde det florerat fler rykten om när Apple börjar sälja iPhone.

Förra året presenterades iPhone 4S den 4 oktober, upp för pre-order på den 7 oktober, och lanserades i butik en vecka senare, på fredagen 14 oktober. I Sverige började den säljas i butik den 28 oktober.

  • Förväntat datum för Apple event är den 12 september
  • Datum för förbeställning i USA är 12 september
  • Lanseringsdatum är enligt rykten den 21 september i USA, Storbritannien , Frankrike, Tyskland m.fl.

Sverige får förmodligen vänta några veckor innan vi får se modellen i våra butiker.

Som vanligt med dessa rykten så får man ta dem med en nypa salt, men de brukar stämma ganska bra när vi är så här nära en lansering! 🙂

Via [iClarified]

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...