Min Bio är en app från Nordisk Film  AB, som gör om föräldrarnas iOS-enheter till barnens egna biograf.

Ibland är barnen trötta på de filmerna som finns hemma och vill se något nytt eller att man är ute på resande fot och det är då som Min Bio kommer in. Här finns över 120 filmer att välja bland och fler kommer att läggas till med tiden.

Appen är gratis att hämta och man får prova filmer gratis. Vill man se fler avsnitt eller filmer så måste man vara medlem och det kostar 49 Kr/mån, vilket kan vara dyrt. Alternativet är SVT Play som har ett bra utbud av program för barn och dessutom gratis, men ibland kan det vara roligt med något nytt som Min Bio.

Är det något som jag saknar i appen så är det AirPlay. Visserligen fungerar det med skärmdelning på iPhone och iPad, men då anpassar den inte filmen efter TV:n. Skärmdelning fungerar på iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2 och den nya iPaden.

Min Bio film inkluderar:

•Fåret Shaun
•Pippi
•H.C. Andersens Äventyr
•Tintin
•Smurfarna
•Djungeldjuret Hugo
•Bamse
•Rasmus Nalle
•Beyblade
•Plonsters
•Troll historier
•Magnus & Myggan

 Min Bio hittar ni i App Store och appen är anpassad för iPhone, iPad och iPod Touch. Kräver iOS 4.0 eller senare.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...