Gott Nytt År!

On 31 december, 2012, in Apple, Nyheter, by Jonny

Ut med det gamla 2012 och in med det nya 2013.

Nu är 2012 snart slut och det har varit ett händelserikt år för Apple och vi som följer varje steg de tar.

Tänker inte lista upp året som gått, men jag tänker nämna att vi fick två Apple Store i Sverige, en i Malmö och en i Stockholm. Butiken i Stockholm besökte jag under söndagen och den överträffade mina förväntningar.

Den servicen som man möts av i butiken är otrolig. Glada medarbetare som hälsar en välkommen, man får direkt hjälp med frågor o.s.v. Då jag även haft lite problem med min Macbook Pro 13″, tillsammans med min Thunderboltskärm, så passade jag på att fråga om det. Det slutade med ett besök hos Apple Genius som bekräftade min misstanke om att grafikkortet får jobba hårt för att hålla igång en 27″ skärm. Datorn fungerade som den skulle….men det betyder inget….det kanske blir en ny iMac innan 2013 är slut! 🙂

Har ni en chans att besöka en Apple Store, så ska ni göra det. De har satt en ny standard i Sverige, där många butiker och kedjor har mycket att lära sig av Apple. De vet verkligen hur man hanterar en kund! 🙂 Ett stort tack till den trevliga personalen i Apple Store, Täby.

Till er andra vill jag bara säga tack för 2012 och ett Gott Nytt 2013.

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...