20130427-200525.jpg

Först ut bland operatörerna att lansera Visual Voicemail är Tre som döpt tjänsten till 3Svar Smart.

Visual Voicemail är ”smart” röstbrevlåda som introducerades med iPhone 2007. Här finns redan dina röstmeddelanden på din telefon och du slipper ringa ett kortnummer för att lyssna av dem.

Du kan lyssna på dem i vilken ordning du vill och spola fram och tillbaka. Självklart kan du även ringa upp den som lämnat meddelandet. =)

Just nu kan man prova på tjänsten gratis hos Tre i 3o dagar, ifall du har aktiverat tjänsten innan den 2/6 2013. Därefter kostar tjänsten 19Kr/mån med 30 dagars uppsägningstid. Du som är kund hos Tre beställer tjänsten under Mitt3.

Visual Voicemail har jag väntat på länge, men först nu har tjänsten kommit till Sverige och det beror säkerligen på att man helt enkelt saknat stöd för funktionen. Kan vara att man kört på en föråldrad plattform och nu har man uppdaterat eller bytt leverantör för tjänsten och då följde funktionaliteten med. Nu hoppas jag bara att de andra operatörerna följer efter och aktivera funktionen.

Frågan poppar upp är om jag verkligen är intresserad av att betala 19Kr/mån för att få en Visual Voicemail? Klart operatörerna måste ta betalt för sina tjänster, men är inte priset aningen högt.

Vad tycker du?

Du kan läsa mer om tjänsten på www.tre.se/3Svar-Smart

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...