Min frånvaro…

On 12 augusti, 2013, in Nyheter, by Jonny

Hej alla.

Nu är jag inne på min sista semestervecka och snart börjar jobbet igen. Som ni kanske märkt så har det inte hänt så mycket under de senaste tre veckorna och det beror på min semester som varit fullspäckad med aktiviteter med familj och vänner, så iPhonesajten har tyvärr fått vara utan den kärlek som den förtjänar. Har knappt suttit vid datorn och det är inte likt mig! 😉

Nu ska jag försöka hinna med sidan lite oftare och ge den lite med uppmärksamhet mellan blöjbyten och lek. Går snart på 8 månaders föräldrarledighet (fullt ös) och ska då försöka hinna med lite när stora grabben är i skolan och minstingen sover.

Nu vet jag att av tidigare erfarenheter att det inte är så lugnt med att vara föräldrarledig och har därför slängt utan frågan bland mina kollegor, om inte de kan tänka sig att hjälpa till och det gav positiv respons. Förhoppningsvis är de fortfarande intresserade och då är vi snart 3-5 som fyller sidan med nyheter och tips. 🙂

Hoppas att ni haft en trevlig sommar, för det har jag haft!

 

 

 

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...