Milo: Mobilställ med micro-suction

On 29 augusti, 2013, in iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Milo_stand.jpg

Det finns många snygga mobilställ på marknaden, men få är lika snygga som Milo.

Jag gillar verkligen designen på Milo. Den är enkel, men så funktionell och smart…en perfekt hållare för din mobil på skrivbordet.

Själv använder jag Milo som ställ när jag laddar telefonen, synkroniserar, tittar på film, egentligen allt man kan använda det till och det fungerar även till iPad Mini. Skulle man ha en enhet som antingen är för stor eller saknar en slät yta, så går det lika bra att bara ställa den upp. Jag är grymt imponerad av hur bra den fungerar.

Milo är utrustad med något som är heter Micro-suction och det något så smart som mikroskopiska sugkoppar som både håller din telefon och ställ på plats. Allt som behövs är en slät yta och sen fäster det. Man får trycka den mot plattan i någon sekund, men sitter den ordentligt. Samma sak när man ska fästa den på bordet. Om den fäster dåligt så kan man behöva rengöra ytan och det gör man enkelt med lite tejp.

Milo fungerar utmärkt till iPhone, men även andra telefoner fäster om de har en slät yta för Micro-suction att fästa på.

Milo finns i Aluminium/svart för 299 Kr och en billigare modell helt i plast för 149 kr hos LifestyleStore.se. Köper ni den billiga varianten i plast, så får ni två för samma pris som en i aluminium. 🙂

Är ni inte i behov av ett ställ just nu, så har LifestyleStore.se massor av snygga tillbehör. De kör helt fraktfritt inom norden och har snabba leveranser.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...