Uppdatera appar

Det händer ofta att användare har uppdateringar att hämta i App Store och det finns en anledning till varför man ska uppdatera sina appar.

Om man bortser från eventuella nya funktioner som kan komma med en uppdatering, så går man miste om bugg och säkerhetsfixar om man inte uppdaterar sina appar.

Visst har det hänt att en app blivit sämre efter en uppdatering, men då brukar utvecklarna vara snabba på att åtgärda felen och släppa en ny version. Vill du undvika att bli överraskad så kan man sköta uppdateringarna manuellt och innan man uppdaterar så kan man läsa informationen om vad som är nytt med senaste versionen.

Är man bekväm av sig och upplever sällan några problem och alltid vill försäkra sig om att man har senaste versionen, då kan man ställa in att uppdateringar ska hämtas med automatik. Denna inställningen hittar man under Inställningar – iTunes och App Store.

Automatiska uppdat

Om man fortsätter att ignorera uppdateringarna som App Store flaggar för, kan man räkna med att appar kommer att sluta fungera eller fungera väldigt dåligt.

Se därför till att alltid ha senaste version på dina appar! 🙂

Vill du läsa mer om vad man kan göra ifall man får problem med appar som köpts i App Store? Då kan du läsa mer om detta på Apple supportsidor.

Externa länk: support.apple.com/kb/TS1702?viewlocale=sv_SE

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...