Innan jul köpt jag mig en ny iPad Mini med Retina skärm och till denna behöver man ett snyggt skydd eller fodral.

Det blev till att kolla runt bland olika tillverkare och leverantörer efter ett fodral som verkligen skiljer sin ifrån mängden och har en snygg design. Mina sökvägar ledde mig in till LifestyleStore.se och ett fodral som heter Evoni.

Evoni har en snygg japansk design och italienskt läder som verkligen andas kvalité. Det är verkligen ett snyggt fodral som drar blickarna till sig och utan att man tullat på funktionen. Det är enkelt att rulla ovansidan av fodralet in under iPaden och på så sätt få en behaglig skriv- och läsställning.

Det jag saknar på fodralet till min iPad Mini är vakna- / vilafunktion som tänder och släcker skärmen automatiskt. Denna funktion finns nu med på de nya fodralen från Evouni. 🙂

Pris:

Evouni läderfodral finns i flera olika färger.

Fram till imorgon 06:00 kan man köpa Evouni L39 med 29% rabatt och det gör att priset landar på endast 499:-. Alltså är det läge att slå till direkt och besöka LifestyleStore.se. Där kan ni även se fler bilder på dessa läckra läderfodral.

De alltid fraktfritt inom Sverige.

Tagged with:  

2 Responses to Evouni – Ett exklusivt läderfodral till din iPad

  1. Akvile Vaitke skriver:

    Tack för tipset! Har köpt en sån för min iPad mini, jätte nöjd 🙂
    Såg precis att de har fått Just Mobile i sin butik också. Så läckra produkter att det känns som jag behöver nästan alla direkt! 😀

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!