Xtand Go

Just Mobile Xtand Go är vad alla borde ha för att hålla mobilen på plats i bilen!

Har länge sökt efter en hållare till bilen som är vridbar och håller mobilen på plats. Jag har i flera år haft en hållare från Nokia som faktiskt fungerat väldigt bra, men den håller tyvärr på att falla isär och den är inte vridbar. Själva hållaren har hängt med vid några bilbyten, då jag bara bytt ut själva fästet från Brodit och monterat dit hållaren på den.

LifestyleStore.se gav mig möjligheten att testa Xtand Go från Just Mobile och tidigare erfarenheter från denna tillverkare är att man inte blir besviken.

Denna gången var ”något” annorlunda… Jag monterade hållaren med medföljande sugpropp i vindrutan, för att upptäcka att telefonen hamnar alldeles för långt bort. Jag har en bil med väldigt lång vindruta och samma problem uppstår självklart med andra produkter som man fäster med sugpropp. Just Mobile är så smarta så detta har man tagit med i beräkningarna och skickar därför med plastklipp, som går att sätta på instrumentbrädan eller annan valfri plats i bilen Jag har mitt fäste från Brodit och satte den därför på det fästet. Detta gjordes med hjälp av en kraftig dubbelhäftande tejp och plastklippet (båda medföljer i paketet).

När allt var klart så fick min iPhone ta plats i hållaren. Döm av min förvåning när hållaren vrider sig av vikten och telefon hänger upp och ner! Vad är detta för något?… Det går ju inte ha en hållare som inte håller telefonen kvar i önskad position. Aningen besviken så tänker jag att detta måste vara fel eller håller inte produkten måttet? Produkten håller måttet med råge…värre är det med mig! Man ska inte göra detta sent på kvällen och jättetrött. Ett tips är att även läsa monteringsanvisningarna som medföljer!! Gör om och gör rätt, det är veckans motto!

Det fanns ju självklart en lösning på mitt problem och dolt i hållaren så finns det ett verktyg som ska användas om man vill fixera den i ett läge eller göra den trögare. Pillade fram verktyget och drog åt skruvarna och helt plötsligt har jag en grym hållare i bilen.

Det jag gillar är att den är ledad på flera ställen och låter mig fritt välja hur jag vill ha min telefon vinklad. Har länge velat har telefonen i landskapsläge vid användning av GPS och det kan jag nu. En annan anledning till att Xtand Go är så bra är att alla telefoner passar och oavsett vilket skal man valt till sin dyrgrip.

Ska man nämna något negativt med Xtand Go så är det de justerbara ”klämmorna” som håller telefonen på plats. De ändras lätt ur sitt läge om man är lite oaktsam. Det kan hända när man anpassar hållarens vinkel. Har man detta i åtanke eller har telefonen i hållaren så går det enkelt att undvika…så egentligen är det inte ett problem. 😉

Vart köper man Just Mobile Xtand Go och vad är kostar hållaren?

Just Mobile Xtand Go kostar 399 Kr och köps enklast via LifestyleStore.se, som alltid har fri frakt och snabb leverans.

  • Hållaren kan anpassas till mängder av olika smartphone-modeller.
  • Möjligheten att justera i alla riktningar ger alltid rätt vinkel.
  • Perfekt för att använda din smartphone som GPS.
  • Lämplig för Smartphone med en bredd upp till 7,3 cm

Söker du något annat tillbehör till din iOS-enhet och vill ha bra kvalité och snygg design? Då ska du inte tveka att surfa in på LifestyleStore.se. 🙂

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...