Readly log

Readly är en av mina absoluta favoriter när det gäller tjänster och app. Här kan man för en fast månadskostnad läsa både nationella som internationella tidskrifter.

Readly fyngerar lite som Spotify, fast här kan man läsa tidskrifter istället för att lyssna på musik. Kanske fel att använda den jämförelsen, men den verkar vara allmänt godtagen, så det får bli så.

På Readly finns det i dagsläget 3637 utgåvor av 412 olika tidningar och det är en hel del läsning som man får för endast 99 Kr/månaden och det är tidningar från Sverige, USA och Storbritannien. Deras sortiment kan du läsa mer om Här!

Tidigare köpt jag kanske 1-2 tidningar i månaden och min sambo köpte även hon något nummer med senaste skvallret, vilket gjorde att vi kunde lägga 200-300 Kr/mån på detta. Nu får vi samma tidskrifter för endast 99 Kr/mån och en massa annan bra läsning på köpet. Nu läser man tidningar som man av ekonomiska skäl hoppat över och det har väckt fler intressen. Det finns verkligen tidningar för alla på Readly.

Något annat som är underbart trevligt är att man kan ha et konto till alla i familjen eller i alla fall upp till fem enheter. Allt du behöver göra är att logga in med samma konto på samtliga enheter och sen är det bara att börja läsa. Ja…man kan läsa på samtliga enheter samtidigt. 🙂

Readly in app

Beskrivning av appen

Obegränsad, snabb och enkel tillgång till dina favorittidningar, när som helst, så mycket du vill. Du behöver ett Readly-konto för att kunna logga in. Mer än 110 svenska tidskrifter i en enda app.

Nyckelfunktioner:  – Med Readly får du en enda app för alla tidningar. – Med ett enda prisvärt abonnemang får du tillgång till alla anslutna tidningar. – “All you can read” – läs så mycket, när och var du vill med vårt unika fastpris. – Glöm väntetider. Readly är byggd för att vara snabb. Bläddra medan du streamar eller ladda ned flera hela tidskrifter direkt för senare läsning när du är offline. – Zooma in de snyggaste bilderna, lägg bokmärken/favoriter för att spara intressanta artiklar, klicka på aktiva länkar till Internet eller dela intressanta reportage via Facebook, Twitter, e-post eller LinkedIn. – Enkelt enhetligt gränssnitt för alla tidningar. Så enkelt att både barn och vuxna kan läsa utan krångel. – Vi samarbetar med de ledande förlagen: nya utgåvor och nya titlar läggs till kontinuerligt. Samtidigt som du enkelt hittar tidigare utgåvor.

Nyheter i Readly 2.2.

Idag har Readly uppdaterat sin app och gjort den ännu bättre.

  • Synkronisering av bokmärken, favoriter och senast läst mellan olika enheter.
  • Möjlighet att begränsa innehåll tillgängligt för barn (föräldrakontroll).
  • Prestandaoptimeringar.

Du kan läsa mer på Readly.com, där du även kan skapa ett konto och prova tjänsten gratis under en månad. Du kommer bara ångra dig ifall du inte testar Readly!

Själva appen finns för iPhone och iPad i App Store och är gratis att hämta. Har du ingen iOS-enhet, så har även Readly appar för andra plattformar. 🙂

Badge_AppStore.png

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...