Barnkanalen.pngHurraropen från 6-åringen fann inga gränser när jag berättade att Barnkanalen släppt en app med sina program.

SVT släppte tidigare idag sin app SVT Barnkanalen i App Store och det är i 6-åringens liv en stor händelse. 🙂

Det tråkiga för honom är att han just nu har iPad-förbud och det p.g.a. en händelse som inte är kopplad till iPad, men konsekvensen av hans handlande resulterade i detta förbud som inom kort kommer att hävas. Då jag inte klarar av hans bedjande ögon efter att han sett appen, så jag får väl omvärdera mitt beslut i morgon och ge honom en ny chans.

Beskrivning från App Store

Med Barnkanalens Play-spelare kan du se SVTs barnprogram när och där det passar dig bäst. Spelaren är trygg och barnanpassad. Här kan barn själva välja program enkelt och säkert, här finns bara barnprogram.

Appen är framtagen i samarbete med barn och noga utvärderad för att vara rolig och enkel att använda för barn från tre års ålder.

Barnkanalens Play-spelare är fri television, även i mobiler och läsplattor.

Med Barnkanalen-appen kan du: – Titta på Barnkanalens program i en barnanpassad videotjänst – Hitta programmen i A-Ö-listan eller med hjälp av sökfunktionen – Upptäcka nya program i ämneslistorna – Automatiskt spela upp nästa avsnitt – Stjärnmärka dina favoritprogram för att samla dem i favoritlistan – Spela upp programmen via Airplay

För bästa videokvalitet rekommenderar vi anslutning via trådlöst nätverk (Wi-Fi).

Barnkanalen-appen är gratis och det finns inga köp inne i appen (inga in-app purchases).

Din mobiloperatör tar dock betalt som vanligt för nedladdad mängd data när du surfar via mobilnätet. Kontakta din mobiloperatör om du vill veta mer om det.

Barnkanalen app iphone

SVT Barnkanalen kräver iOS 5.1.1 eller senare och fungerar till iPhone, iPad och iPod Touch. Den hämtas kostnadsfritt via länken nedan.

Badge_AppStore.png

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...