Cabstone1

Sitter du precis som många andra med en iPhone som har Apples senaste Lightning-kontakt, men med ett ljudsystem med gamla 30-pin kontakten?

Själv sitter jag med två dockor med gamla kontakten, från tiden jag hade en iPhone 4 och nu stod dessa bara och samlade damm i ett skåp. En fick åter liv när sonen fick ärva en iPhone 4 och då fick min gamla Gear 4 blir hans laddare och ”musikanläggning”.

Det kom snart önskemål om att kunna spela musik trådlöst och då började jag kolla efter alternativ, då jag även ville få liv i min andra enhet med gamla 30-pin kontakten.

På marknaden finns det Bluetooth-mottagare med 30-pin kontakt för just detta ändamål och med en väldigt enkel installation. Sätt mottagaren på enheten och anslut din smartphone eller surfplatta via Bluetooth. Sen är det bara att börja spela musiken trådlöst. 🙂

Just att det är Bluetooth som man ansluter via är bra, då man inte behöver ha en iPhone för att kunna använda sina gamla tillbehör.. Du kanske har lämnat Apple för något annat märke, men har dina gamla prylar kvar. Nu kan de åter komma till användning.

Produkt

Jag har testat med Cabstone DockningStreamer Bluetooth och den har levererat musiken som den ska. Nu får ni damma av era gamla tillbehör och ge dem nytt liv.

Positivt

  • Streama musik till din iPhonedocka.
  • Kompatibel med alla smartphones och surfplattor via Bluetooth
  • Ingen extra programvara behövs.
  • Väldigt enkel installation.
  • Räckvidd upp till 10 meter.

Negativt

  • Räckvidden begränsar användadet
  • Laddning av iPhone får ske som vanligt med kabel.

Vill man fortfarande docka sin iPhone 5/5s, kan man köpa en Lightning till 30-pin adapter. Finns att köpa på de flesta stora butikskedjorna.

Pris

Cabstone DockningStreamer Bluetooth finns att köpa hos Lifestylestore.se och kostar 349:-. Självklart kör de som vanligt fraktfritt inom Sverige.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...