Meddelande_bugg

Det finns ett meddelande som kan få din telefon att krascha och för detta har Apple tagit fram en tillfällig lösning.

Det är genom att skicka ett särskilt meddelande till iphone-användare som denna bugg visar sig och det genom att starta om din telefon och du kommer inte längre in på appen Meddelanden.

Innan man fått ordning på denna buggen med en mjukvaruuppdatering, har Apple släppt en tillfällig lösning som går ut på att man be Siri läsa upp olästa meddelanden, besvara meddelandet och tillsist radera  meddelandet eller hela meddelandetråden.

Det finns fler lösningar på detta problem. Har du inte aktiverat Siri eller av någon anledning inte kan be Siri om ”hjälp”, går det även att skriva ett meddelande i appen Anteckning och sen dela det som ett SMS till dig själv.

Det tråkiga med denna typen av meddelanden är att folk skickar dem vidare till vänner eller för den delen sina ovänner, bara för att ställa till det. Det må vara på skämt, men hur roligt är det om ingen är medveten om hur man åtgärdar problemet, utan väljer att återställa sin enhet.

Apples support artikel – HT204897

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...