Apple_Watch_logo

Imorgon är det officiellt dags för Apple Watch att börja säljas i Sverige!

Jag velar fram och tillbaka om jag ska köpa en eller inte och inte blev det enklare efter att testat en väns Apple Watch i veckan. Jag tycker fortfarande det är lite dyrt och den jag vill ha kostar alldeles för mycket.

Men nu har tillbehören för Apple Watch börjat dyka upp och det gör att det lutar mot ett köp trots allt! 🙂

OM jag ska köpa en nu, så får det bli en Apple Watch Sport i Rymdgrå aluminium och sen byter jag ut armbandet mot ett CASEual Apple Watch Svart länkarmband. Det är billigare än Apples egna och riktigt snyggt! CASEual levererar i vanlig ordning!

Kommer du köpa en Apple Watch direkt eller väntar du?

Tillbehör till Apple Watch

Lifestylestore.se

iPhonebutiken.se

Apple Store

Tagged with:  

2 Responses to Imorgon börjar Apple Watch säljas i Sverige

  1. Janne skriver:

    Jag oxå funderar på sport rymdgrå, men vill se den i verklighet först.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...