Det blev en Apple Watch…

On 3 augusti, 2015, in Apple, Apple Watch, iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Apple Watch_sport

Trodde att jag skulle klara mig från att köpa en Apple Watch, men min dåliga karaktär vann och jag beställde en via Apple Store.

 

Efter att ha testat en kompis klocka, fick jag blodad tand och beställde en Apple Watch Sport i rymdgrått. Tänkte att sporten räcker, då insidan är densamma på samtliga klockor och snygga armband kan man köpa via nätet.

Klockan kom redan förra veckan, men då vi varit bortresta fick jag först pilla på den under lördagen. Aktiveringen gick smärtfritt och tog inte så lång tid. Efter lite inställningar och pyssel fick den sen vila i laddaren över natten.

Söndagen var alltså första dagen den fick sitta på armen och göra sitt jobb. Den notifierade som den skulle, jag skickade SMS med hjälp av Siri, ringde samtal, läste nyheter och självklart pillade runt bland inställningar o.s.v.

När kvällen kom och sömn stod härnäst på schemat så hade jag fortfarande 44% av batteriet kvar. Helt klart över förväntan! 🙂

Nu var söndagen en ganska lugn dag i telefonen, så det ska bli intressant att se vad som händer under en normal arbetsdag. Nu är det 3v semester kvar, men det betyder inte att varje dag är en lugn dag i telefonen.

Nu inväntar jag bara mitt nya armband som jag trodde skulle komma på posten idag. Får väl hänga vid brevlådan imorgon igen och se om det kommer då. Det blev ett armband i svart läder från CASEual, men jag kommer även beställa ett svart länkarmband i rostfritt stål, när det finns tillgängligt att köpa. Även det är från CASEual. Recension på armbanden kommer när de blivit använda några dagar eller så.

Är ni sugna på något av armbanden eller något annat i deras butik, kan ni använda rabattkoden IPHONESAJTEN i deras butik och få 10% på allt ni handlar i butiken. Aldrig fel med lite rabatt och paketen skickas fraktfritt inom Sverige.

En mer utförlig genomgång av Apple Watch kommer förhoppningsvis framöver.

Har du köpt dig en Apple Watch? Vad är din upplevelse av den hittills?

 

Tagged with:  

4 Responses to Det blev en Apple Watch…

 1. Janne skriver:

  Det är inget som stör mig, svettning

 2. Janne skriver:

  Jag köpte en likadan som dig. Jag är nöjd, man slipper dra fram telefonen i tid och otid 🙂

  • Jonny skriver:

   Om man ska ta upp något negativt, så tycker jag att det blir aningen svettigt under armbandet. Ska bli intressant hur det blir med ett i läder eller det med stållänk.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...