Outlook_for iOSMicrosoft har idag uppdaterat sin Outlook-app för iOS och givit den stöd för Apple Watch.

De flesta känner till Outlook och använder det förmodligen dagligen på datorn, men Outlook har även funnits till iOS-enheter ett slag. Nu tar man nästa steg och uppdaterar med stöd för Apple Watch.

Nyheter i version 1.3.5

Har du en klocka som kan göra mer än att bara visa tiden? I så fall har vi något som du kommer att gilla! Vi introducerar den helt nya Outlook-appen för Apple Watch.

Här är tre viktiga sysslor som du nu kan ta hand om direkt från klockan:

* Håll koll på e-posten i Outlook-inkorgen eller kika på kalendern för att se vad som står på agendan. Det går snabbt att visa – du behöver bara svepa uppåt på urtavlan. Prova och upplev själv hur smidigt det är.
* Behöver du en bättre överblick? Gå igenom ny e-post i inkorgen var du än är, direkt från Outlook Watch-appen. När det brådskar kan du svara direkt från klockan genom att välja något av de förinställda svar som passar olika situationer. Du kan även använda Emoji-symboler och röstdiktering om det passar dig bättre.
* Du behöver aldrig missa e-post eller viktiga möten. Med anpassade aviseringar får du meddelanden när det kommit e-post så att du kan agera omedelbart. Arkivera det ena. Schemalägg det andra. Det är lika enkelt som att kolla klockan.
Förresten är det något du fortfarande kan göra, om du av någon anledning skulle vilja det. Kolla klockan, alltså. Det vore ju snopet om det inte skulle gå.

PS: Har du ingen Apple Watch? Det är lugnt. Vi har många coola nya funktioner på gång ändå.

Kompatibilitet: Kräver iOS 8.0 eller senare. Kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch. Appen är optimerad för iPhone 5, iPhone 6 och iPhone 6 Plus

Outlook är gratis och hämtas så klart i App Store.

Badge_AppStore.png

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...