Då var man tillbaka och gjorde sin första arbetsdag efter semester och full rulle har det varit under hela dagen.

En vecka på solsemester kräver egentligen ytterligare en veckas semester för att vila upp sig, men tyvärr föll sig inte planeringen så.

En vecka på Mallorca med förhoppning om sol, bad och lite tid till att uppdatera sidan, blev endast sol och bad. Detta eftersom hotellets WiFi fungerande sämre än ifall jag använt en potatis som modem. Har känt mig hel avskärmad från omvärlden och det är ingen trevlig upplevelse.

Nu är man tillbaka till verkligheten och rivstartar med att byta ut tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, kyl och frys. På mindre än 48h fick vi kortslutning i tvättmaskinen pga förmodat vattenläckage som utlöste jordfelsbrytare. Därefter havererade sambon jobbdator och sen avslutar vi med att det blir något dyrt elfel på diskmaskinen. Efter konsultation med tekniker och försäkringsbolag, så var det bara att åka och handla nya vitvaror. Kyl och frys var på väg att haverera, så det bytte vi ut i bara farten. Tyvärr fanns det inga vitvaror med stöd för Siri, men man kan inte få allt. Nu blir det nudlar och vatten en tid framöver.

Vad som hänt den senaste veckan i korta drag är att Apple annonserat att det blir ett event den 7 september kl 19:00. Man har även släppt ny publik beta av iOS 10 för er som kör den. Det är väl egentligen det jag hunnit uppdatera mig om, så det kommer mer om det senare.

Ha en trevlig fortsättning på veckan och imorgon är det officiellt höst (längtar till kylan). 🙂

 

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...