Snart är det Alla Hjärtans Dag och här kommer en liten hint om vad man kan köpa en till iPhone användare.

HomeKit
Med iOS 10 kom appen Hemma som låter dig hantera tillbehör som stödjer HomeKit. Prylar som stödjer HomeKit kan styras från appen eller via Siri. Första inköpet blev ett Philips Hue startpaket och sen har det byggts på med andra tillbehör. Kör både lampor och andra tillbehör hemma och lagt in automatisering. Nu styrs mycket från mobilen, men kan även hanteras enligt det gamla sättet. Tog en vecka, sen var övriga i familjen med i tänket. 🙂 Kolla in NetOnNet som har ett bra utbud med produkter som stödjer HomeKit.

Trådlösa hörlurar.
Varför inte ge bort ett par schyssta hörlurar från Sudio? Kolla in deras sortiment på www.sudiosweden.com. Snygga hörlurar med bra ljud. Använd iphonesajten15 för 15% rabatt på hela deras sortiment. Alltid snabb och fri frakt!

Dekaltrimning
Köp en snygg dekal till deras iPhone, iPad eller Macbook på www.decalontop.com och gör dem extra glada. Nu tar det en stund för dekalen att komma, men resultatet blir kanon.

Övriga
Vet du inte riktigt vad du ska köpa, kan man alltid kolla in LifestyleStore.se. Där finns massor av tillbehör med hög kvalité till iPhone, iPad, Mac och Apple Watch. Använd rabattkod iphonesajten för 10% rabatt på hela deras sortiment. Alltid fri snabb och fri frakt!

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...