Det där med trådlösa hörlurar har sina nackdelar, för förr eller senare ska de laddas och sladden är aldrig där den ska vara.

Jag är inte särskilt förtjust i att ha sladdar liggandes på skrivbordet och det är nu som Twelve South Fermata Headphone Charging Stand kommer in i bilden. Här får man ett snyggt ställ med inbyggd laddningskabel och slipper därmed sladdar över allt. När man inte vill ladda mer eller använder stativet, kan man enkelt gömma sladden i stället.

Egenskaper

  • Alla dina laddningsbehov ryms i ett enda snyggt stativ!
  • Sadeltopp av mjukt läder skyddar dina hörlurar
  • Integrerad laddningskabel håller dina hörlurar laddade
  • I stativet, ytterligare USB-port för att ladda din iPhone eller iPad.
  • Vändbar micro USB-kontakt som låter dig kunna ansluta dina hörlurar utan att behöva fundera på om den är rättvänd.
  • När du inte laddar dina hörlurar, micro USB-kabeln hålls alltid undangömd inuti Fermata-stativet.

Att stället har en vändbar micro USB-kontakt var något som jag trodde skulle vara till en fördel, men jag har inte riktigt vant mig vid detta. Dels för att man av vana tittar åt vilket håll kontakten ska vändas och för att man får trycka hårdare för att ansluta den. Jag lever lite efter mottot att ”ifall man måste använda våld, gör man fel”. Åtminstone ifall man pratar om teknik!  Men jag vänjer mig säkert med tiden…

Bortsett från detta så är jag bara positiv till stället. Äntligen en snygg plats att ladda hemmets trådlösa hörlurar och ett ställe att hänga dem på.

Twelve South Fermata Headphone Charging Stand finns i svart och silver, priset landar på 849 Kr. Mitt ställ köpte jag på Lifestylestore.se för några månader sedan och är supernöjd. Använd rabattkod IPHONESAJTEN och få 10% i rabatt.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...