Tidigare ikväll så släpptes den publika versionen iOS 11 beta 6 och förhoppningsvis med en massa buggfixar.

Jag har iOS 11 sen beta 1 på min iPad Air 2 och kan ärligt säga att det har inte varit många problem. Nu har jag kört den versionen som släpps för utvecklare och det som varit en anledning till att inte köra på min iPhone har varit att Swish inte fungerat. 

Tuffade till mig och körde in den publika versionen av iOS 11 beta på min iPhone 7 och helvetet var nära att bryta ut. Massor av buggar, telefonen hängde sig och åtgärdades först efter en omstart, tappade Wifi och mobilanslutning, appar som kraschar m.m. Inget av dessa problem har jag haft med min iPad, så det kom lite som en chock. Nu är det en beta man kör och får räkna med problem, då apputvecklare ännu inte släppt appar med stöd för iOS 11 och mjukvaran är inte färdigutvecklad.

Nu har jag precis installerat iOS 11 publik beta 6 på min iPhone 7 och räknar med att många av dessa problem är rättade. Dock räknar jag fortfarande med att uppleva problem. Den slutgiltiga versionen beräknas komma i slutet av september, men inget är ännu annonserat av Apple.

För er som undrar ifall iOS 11 publik beta 6 fungerar med Swish… Det fungerar alldeles utmärkt! 🙂 Behövde bara aktivera mitt nummer i appen igen och verifiera med BankID.

Har du redan registrerat dig som publik betatestare, kan du uppdatera via telefonens Inställningar och Allmänt.

Är du inte registrerad, kan du läsa mer om hur du anmäler dig och går tillväga för att installera iOS 11 på beta.apple.com

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...