iTunes 12.7 är släppt och utan App Store

On 13 september, 2017, in Appar, Apple, iPad, iPhone, Nyheter, by Jonny

Apple har inför lanseringen av iOS 11 släppt en ny version av iTunes och fokus ligger inte på vad som är nytt utan vad som saknas.

Inför nytt släpp av iOS brukar Apple även släppa en ny version av iTunes och med denna version så försvinner App Store från iTunes.

Nyheter i version 12.7

Nya iTunes fokuserar på musik, filmer, TV-program, podcaster och ljudböcker. Det innehåller stöd för synkronisering av iOS 11-enheter och nya funktioner för:

  • Apple Music. Nu kan du upptäcka musik med vänner. Medlemmar kan skapa profiler och följa varandra för att se vilken musik de lyssnar på och vilka spellistor de har delat.
  • Podcaster. iTunes U-samlingar ingår nu i Apple Podcasts. Sök bland och utforska kostnadsfritt utbildningsmaterial från ledande skolor, universitet, museer och kulturinstitutioner samlade på en plats.
  • Om du tidigare använt iTunes för att synkronisera appar eller ringsignaler till en iOS-enhet använder du nya App Store eller ljudinställningarna i iOS till att hämta dem på nytt till din Mac.

Mer information om nya iTunes finns på https://support.apple.com/sv-se/HT208075

Är du en användare av Windows, så hämtar du den nya versionen via Apple Software Update. Denna finner ni under Start-Alla Program. Användare av Mac hämtar den via Mac App Store.

Dyker den inte upp den ”vanliga” vägen, kan ni hämta den direkt från Apples hemsida. http://www.apple.com/se/itunes/download

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...