Recension – Sudio TRE hörlurar

On 2 oktober, 2017, in iPad, iPhone, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Fått äran att testa och recensera In-ear hörlurarna TRE från Sudio och det har varit en angenäm upplevelse.

Har tidigare testat och recenserat några andra av deras lurar och då har det varit Sudio Regent och Vasa BLÅ.

Sudio TRE är för dig med ett aktivt liv, där det är viktigt att vara trådlös och att hörlurarna sitter kvar på sin plats och för min del satt de riktigt bekvämt. Det följer med 3 olika vingar för passa de flesta öronen, men jag kör på de som satt på från början.

Har mestadels använt hörlurarna på jobbet för musik och samtal, där batteritiden imponerat med sina 9h aktiv användning. Inget snack om att ladda vid lunch som med mina AirPods. Oavsett hur aktiv du är, sitter Sudio TRE riktigt skönt i öronen. Musiken och samtal hanteras du på fjärrkontrollen som hitta under höger öra. Det enda jag är lite missnöjd med är at hitta rätt knapp för play/paus och besvara samtal. Det är tre knappar och det är alltid den mittersta som jag försöker hitta. Det hinner ringa på ett gäng signaler innan jag hittat rätt knapp.

Ljudet då? Här är det precis som med deras andra hörlurar. Fungerar bra på låg volym, men man saknar lite tyngre bas och den kommer först när man höjer upp volymen. Då händer det grejer och man märker att de lever upp.

Som användare av AirPods så är jag van vid att lägga telefonen på ett ställa och sen lulla runt i hela huset, utan at uppleva några problem med att förbindelsen bryts och på jobbet kan jag gå ner en våning utan problem och har bra ljud. Med Sudio TRE kommer jag inte mer än några meter bort från telefonen och den börja tappa förbindelsen, ljudet hackar och de piper för att jag ska ta mig tillbaka mot telefonen. Att räckvidden skulle vara 15m är inget jag kan hålla med om. Har man telefonen på sig vid en aktivitet, blir inte detta ett problem.

Söker du ett par lurar som sitter skönt och inte trillar ur öronen under löpningen, kan detta absolut vara ett alternativ för dig. Priset är inte heller avskräckande med 895 Kr inkl frakt och med rabattkoden iphonesajten15 (15% rabatt) landar det på 760,75 Kr.

Just nu kör man även en kampanj på Sudiosweden.com. Ifall man köper någon av deras rosa produkter. För att stödja bröstcancerfonden, kommer de under oktober att donera 10% av överskottet på sina rosa produkter till Rosa Bandet.

Specifications

  • Inkapsling: Aluminium, komposit
  • Finnish: högpolerad metalldetaljer
  • Färg: Svart, Blå, Vit eller Rosa
  • Modell: Earbud, Bluetooth Version 4.1
  • Vikt: 35g
  • Räckvidd: 15 meter
  • Batteritid: 9 timmar (aktiv), 10 dagar (standby)
  • Laddningstid: 10 minuter (snabbladdning), 120 minuter (fullständig)

Är väldigt imponerad av dessa lurarna och det är bara en punkt som jag ser som mindre bra egenskap. Räckvidden kunde varit längre.

Sudio Tre hittar ni på www.sudiosweden.com/se/horlurar/tre-black eller hos någon av deras återförsäljare.

Pris 895 Kr inkl frakt. Använd rabattkod IPHONESAJTEN15 för 15% på deras sortiment.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...