En längre Ligtningkabel än Apples original är något som många behöver och det har funnits länge på marknaden. Vad gör då denna kabel på 2,5m bättre än alla andra?

Den laddar din iPhone och iPad precis som alla andra sladdar, men denna 2,5m och MFI certifierad av Apple vilket ställer en del krav på kvalitet.

Faran med att köpa en kabel som inte är Apple original eller MFI certifierad är följande:

  • Din iOS-enhet kan skadas
  • Kabeln kan skadas lätt
  • Kontakten kanske trillar av, blir väldigt varm eller inte passas som den ska i enheten
  • Du kanske inte kan synka eller ladda

*Du kan läsa mer om MFI certifiering på https://support.apple.com/sv-se/HT204566

Sen finns det många andra Lightningkablar ute på marknaden och för mig finns det en trygghet att köpa en som är MFI certifierad. Har testat några från Wish, där en adapter surrade högre än en bikupa och en annan som blev riktigt varm och luktade bränt. Sedan dess är det original eller MFI certifierade kablar som gäller!

Detta är faktiskt den första längre kabeln som jag har och innan har jag inte riktigt förstått nyttan, men det är aldrig försent att ändra sig. Fördelen ligger i längden och perfekt vid laddning vid soffhänget, med den kommer även till användning i bilen. Där är det ungarna i baksätet som vill ladda och i den ena bilen har vi endast 12v uttag där fram. Nu kan de ladda under resans gång och på något oförklarligt sätt har resandet blivit lugnare.

Usbepower FAB XXL Edition Lightning – 2.5m Lightningkabel är klädd med en- eller fler-färgad textil som ger en längre hållbarhet. Min förra kabel som var klädd med textil gav nyligen upp efter 3 års användning, så de håller länge vid daglig användning .

Kontakterna är laserskurna för bästa passform och har fungerat utan problem till samtliga skal jag provat.

Usbepower FAB XXL Edition kostar 329 Kr och finns i färgerna Commando, Graffiti, Guld, Pink Gold, Röd, Vit, Silver och i Svart. Glöm inte rabattkoden IPHONESAJTEN för 10% rabatt på allt i deras sortiment.

Kompatibilitet med iPhone 7 | 7 Plus | 6 | 6 Plus | 5 | 5s | 5c, iPad Air & Mini, och 5: e gen iPod.

 

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...