Med iPhone 8 och iPhone X kom äntligen trådlös laddning till iPhone, men det blir jobbigt när det bara är jag som har en iPhone med trådlös laddning i hushållet och har placerat ut trådlösa laddare.

Det har liksom ”försvunnit” andra mer traditionella laddare från diverse rum, vilket har lett till protester och förtäckta hot.

Lösning!

Skaffa ett skal med stöd för trådlös laddning och sen är det löst eller hur var det nu?

Jag har köpt några av IKEA´s trådlösa laddare som fungerar bra, men även ett skal som jag tidigare recenserat. Skalet var inget jag var nöjd med trots ett lägre pris än hos andra tillverkare. Det var ingen bra kvalitetskänsla och vill man ladda med sladd, så har inte skalet någon lightningkontakt.

Då hittade jag Exelium trådlösa laddningsskal för iPhone 7 Plus/6S Plus/6 Plus hos Lifestylestore och beställde ett till grabbens iPhone 6s och där har man valt en liten annan lösning för laddning med kabel. Från plattan i skalet, går det en kabel som har lightning. Denna trycker man in i telefonens kontakt och sen laddas telefonen om det ligger på en Qi-laddare. Denna kontakt dra man ut om man önskar ladda via kabel. En mycket smartare lösning än IKEA´s som kräver en micro-USB om man vill ladda med kabel.

Utöver trådlös laddningsteknik så erbjuder även Exelium ett skydd mot stötar och skyddar skärmen med sin upphöjda kant. Kommer investera i ett skärmskydd till hans telefon som ett extra skydd mot slag och repor.

Grabben har inte klagat på något och tycker att det inte känns klumpigt eller att det på något sätt begränsar han användande. Tvärtom tycker han att det fungerar bra tillsammans med hans laddare från IKEA och ligger bra i handen.

Skalet är magnetiskt och det gör att det passar utmärkt ihop med andra produkter från Exelium.

Passar till
iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7
iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 7 Plus

Färger
Svart eller Vitt

Certifieringar
CE, FCC

Laddningsstandard  
QI

Pris
399:- och använd rabattkod IPHONESAJTEN för 10% på priset.

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...