Recension – Twelve South PencilSnap

On 26 februari, 2018, in Apple, iPad, Nyheter, Tillbehör, by Jonny

Apple Pencil och iPad Pro är en bra kombo, men vad gör man av pennan när man inte använder den?

Mitt problem är att jag inte har någonstans att fästa min Apple Pencil när den inte används och jag vill gärna ha den med mig. Jag använder oftast Apples Smart Keyboard till min iPad och vid några enstaka tillfällen så blir det Smart Cover som används.

Det som stör mig är att Apple inte har någon eget bra skydd eller skal där man kan fästa pennan, utan man får köpa ett skal från tredjepart. Har inte hittat något som jag gillat där man kan sätta fast pennan och inte är klumpigt (tips tages tacksamt emot), utan det har fått bli att pennan ligger lös i väskan.

Som en hyggligt bra lösning har Twelve South släppt ett fodral för Apple Pencil som med magneter fäster på sitt Smart Cover eller liknande. Då finns alltid pennan med och kan användas utan att man först måste rota igenom hela väskan.

Twelve South PencilSnap är ett snyggt läderfodral för Apple Pencil och den bästa lösningen på mitt problem hittills. När man inte har pennan fäst på paddan, kan pennan ligga skyddad i sitt fodral i väskan eller fickan. Slipp repor och andra skador på din dyra penna och investera i ett snyggt fodral. Även på snygga och praktiska fodral, tar jag tacksamt emot tips.

Twelve South PencilSnap kostar 299 Kr och finns i två färger. Mitt val föll på den svarta varianten och köptes hos Lifestylestore.se. Med rabattkod IPHONESAJTEN landar priset på 269,10 Kr och det är ett prisvärt fodral i bra kvalité.

 

 

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...