En kollega köpte ett par kopior av AirPods från Macskal och hade inga större förväntningar på dem. Tanken var att ha dem som reserv i väskan om han glömt sina vanliga hörlurar.

På bilden i deras webbshop så såg de inte alls så tokiga ut och duger gott och väl som reserv, men så blev det inte. De var otroligt fula, plastiga och mycket större än Apple AirPods. De var tillverkade i sämsta tänkbara kvalité och fodralet kunde likväl varit tillverkad i ett pojkrum av återvunna lunchlådor.

Det som kom med hem i paketet var långt ifrån vad som visades på bilden i webbshoppen och nedan kommer några bilder.

 

På några av bilderna så jämför jag kopian med mina egna AirPods och då ser man att de är gigantiska! 😀

Jag kopplade aldrig upp dem med min telefon och det behövdes inte efter att man känt och klämt på dem. Att man inte får ett par bra kopior av AirPods för 399kr är helt begripligt, men de var prissänkta från 999 Kr och det är ett helt obegripligt pris. Kan inte tänka mig att betala något alls för dessa och så kände även kollegan. Hade de bara varit hälften så bra som de får en att tro, kunde de varit värda 399 Kr.

Nu har kollegan varit i kontakt med Macskal om att returnera produkten och det var inga problem, så inget ont över dem. Dock bör man tänka sig för både en och två gånger innan köp.

Tagged with:  

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...